Palvelemme sinua koko konsernin voimin

Tulevaisuuden töitä ja tekijöitä.

Meillä on ammattitaitoa eri tasoisten työnhakijoiden valmentamiseen (työllistämiseen) nuorista varttuneisiin. Tuemme työnhakijoita useiden alojen ammattilaisena.  Sinua työllistäessämme hyödynnämme myös koko VMP Groupia.

Tukenasi on koko konsernimme sekä verkostojemme voimavarat. Autamme korkeasti koulutettuja ylemmän tason tehtävien hakemisessa. Asiantuntija ja johtotehtäviin pyrkiville työnhakijoille annamme tukemme suorahaun ja rekrytoinnin erikoisosaajien avulla.

VMP tarjoaa osaamista työllistämiseen ympäri Suomen. Vuosittain työllistämme lähes 20 000 henkilöä, koska tunnemme useiden eri toimialojen osaajana paikalliset työmarkkinat.

VMP on osa VMP Groupia

Sinua työllistäessämme hyödynnämme myös konsernin muita yrityksiä, kuten suorahaun ja piilorekrytoinnin erikoisosaajia Personnellia ja Romanaa.

VMP Group on toiminut yksityisenä työnvälittäjänä vuodesta 1988

Vuosittain työllistämme lähes 20 000 henkilöä.

VMP Group toimii valtakunnallisesti

Kiinnostipa työpaikka missä päin maata tahansa, pääset aina hyötymään paikallistuntemuksestamme. Pelkästään VMP Varamiespalvelulla on toimipiste 35 paikkakunnalla.

Tunnemme työntekijämme ja asiakasyrityksemme

Puolet asiakkaistamme on alle 25-vuotiaita, mutta pitkä kokemuksemme alalta takaa ymmärryksen myös vanhempien konkarien osaamisesta.

Opastamme sinua työnhaussa ja oman osaamisen markkinoinnissa

mutta koulutamme sinusta myös entistä taitavamman ammattilaisen. Käytössämme ovat moderneimmat menetelmät ja kanavat.

Onnistumme työnvälityksessä

Vuosittain 20 % kaikista työntekijöistämme solmii vakituisen työsuhteen.

Ohjaamme koulutus- ja urapolkusi uuteen nousuun

Myymme osaamisesi oikeilla kärjillä.